torsdag 20 april 2017

Vilken väg ska man välja?

Jag vill dela med mig av Charlotta Lindgren text, vilken väg ska man välja? Och hon har skrivit en bok, en hel jävla bok om cancer. 

Ibland låter som man får cancer precis av allt nu för tiden. Jag tycker det är viktigt att njuta av livet och äta det man tycker om, och göra det man tycker om. Njut av livet för man lever bara en gång.
Hört talas att det finns dem som har blivit botat med hjälp av viss kost och positiv energi, de är nog inte så många, vad vet jag egentligen. Och såna som jag som fick bli frisk med hjälp av cellgifter och operation. Det är väldigt individuellt. Och jag vågade bara lita på läkaren sa, jag kände det här var inte att leka med. 

  Text av Charlotta Lindgren:
Vilken väg ska man välja? Tänk om man skulle veta mer och ha klara förhållningsregler för att slippa cancer och/eller återfall. Nu tycker jag det mesta utom "mer motion, frukt och grönt och rök inte" känns så luddigt. Jag blir stressad av allt motsägelsefullt. Vad känner ni? Kaffe skyddar. Nej det ökade risken. Eller? Mycket grönsaker. Oj de var besprutade. Det ger cancer. Ekologiskt? Oj, de var ändå gift där i några. Ät LCHF. Mycket fett. Nej fett ger mer aggressiv cancer. Kött ger cancer. Socker ger cancer. Eller alla celler vill ha socker och cellerna tar det de behöver. Ett glas vin om dagen? Eller var det ingen alkohol? Inga mjölkprodukter. Ingen soja. Men gurkmeja och Svartpeppar och kanel. Men bara ekologisk. Basa dig. Bikarbonat. Silver. Eller nej, det kan göra dig resistent mot antibiotika. Cellgiftet har gjort dig frisk. Nej vänta, cellgiftet ger ny cancer så det har egentligen dödat dig. Drick din egna urin. Va? Tatuera dig inte. Rawfood. Ta biopsi för att vara säker. Nej, om det är cancer kan det spridas. Röntga dig för att bli lugn. Nej röntgen är ju strålning och då får du cancer. Superbroccoli, perfekt! Eller nej, den är genmanipulerad och vad händer då? Stressa inte. Yoga. Spring. Lugn. Är du stressad? Ta piller. Eller nej, läkemedelsbolagen är bara ute efter att göra dig sjuk så de tjänar pengar. Homeopati är bättre. Eller? Ingen plast. Inga sötningsmedel. Inga hormonbehandlingar. Kan du inte få barn? Tja, testa IVF men du vet väl att det ger cancer? Sola så du får i dig D-vitamin. Sola inte. Smörj in dig med solskyddsfaktor. Eller vänta, vem vet vad de innehåller? Vad finns i din deo för skit? Har du bygelbh? Kan täppa igen lymfsystemet. Eller så var det skitsnack? Metformin? Massage är skönt och lugnande. Eller sprider det en möjlig cancer vidare ut i kroppen? Mistelpreparat ökar överlevnaden för bröstcancer! Eller vänta, ny studie, det gör att återfallscancerpatienter dör snabbare. Öka ditt immunförsvar med antioxidanter. Nej, för mycket ger dig... just det, cancer. Vad ska man tro på??? Och kom ihåg, Stressa inte.

Många kramar💜